Η ανάπτυξη της σειράς SPECTRAL 2.0 έγινε με γνώμονα την επιλογή πρώτων υλών κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας από κορυφαίους ευρωπαίους προμηθευτες και με τους εξιδικευμένους χημικούς, τεχνικούς και κολορίστες της εταιρείας μας έχουμε ως τελικό προιόν μια εξαιρετική τεχνολογία για την βέλτιστη διαδικάσια βαφής οχημάτων απαράμιλλης ποιότητας, με βελτιωμένη αποδοτικότητα και μειωμένο κόστος υπηρεσιών ενός σύγχρονου φανοβαφείου. 

Spectral 2K

Το SPECTRAL 2K είναι ένα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας ακρυλικό χρώμα μονής επίστρωσης, προσφέροντας εξαιρετική καλυπτικότητα, γυαλάδα σε βάθος, τέλειο άπλωμα και γρήγορο στέγνωμα σε βάθος.

View more →

Spectral Wave 2.0

To SPECTRAL WAVE 2.0 είναι ένα σύστημα υδατοδιαλυτό. Η σειρά των χρωστικών από το οποίο αποτελείται βασίζεται στη πιο νέα τεχνολογία που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Το SPECTRAL WAVE 2.0 δεν απαιτεί μηχανή ανάμιξης, αντ' αυτού το σύστημα παρέχεται με θερμαινόμενη ντουλάπα και τα χρωστικά χρειάζονται μόνο ανάδευση με το χέρι αμέσως πριν την χρήση τους. Το σύστημα εξασφαλίζει εξαιρετική καλυπτικότητα, χάρη στην υψηλή ποιότητα ρητινών και χρωστικών, εξαιρετική γρήγορη εφαρμογή με σύντομους χρόνους στεγνώματος και ιδανικό ταίριασμα των αποχρώσεων.

View more →

Spectral Base 2.0

Το SPECTRAL BASE 2.0 είναι ένα σύστημα διαλύτου για την παραγωγή μεταλλικών και μη μεταλλικών αποχρώσεων.

View more →

Car Color Mobile

Η εφαρμογή CarColor Mobile (από το GOOGLE PLAY για συσκευές ANDROID), σας προσφέρει τη δυνατότητα αναζήτησης συνταγών, τεχνικών προδιαγραφών και της αναλογίες μίξης βοηθητικών υλικών στο κινητό σας ή στο tablet.

View more →
SCROLL TO TOP